The Journey Continues…

On 20/12/2010, in blog, by Enzo

M’n vinger voelt nog steeds niet top als ik m’n stuur knijp of arqué pak… Omdat ik zoveel rijd, is dat de beste maatstaf. Ik heb in ieder geval nog een week rondtouren in het vooruitzicht, dus nog een week de tijd om m’n vinger te laten helen…

Na de Angels Landing Trail in Zion – die overigens super gaaf was – doorgereden naar Bryce Canyon. De weersvoorspellingen zagen er niet goed uit, sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw… Ik moest de volgende dag vroeg op, voor zonsopkomst, om niet ontdekt te worden op m’n slaapplek. Dat bracht me echter in de gelegenheid om naar Sunrise Point te gaan en de zon op te zien komen in het Bryce Amphitheater! En ik had geluk, bijna geen wolkje aan de lucht!

Rond tien uur toch maar besloten om een kleine wandeling te gaan maken, ondanks de voorspellingen. De paden waren echter volledig besneeuwd, wat  zorgde voor vertraging. Met doorweekte schoenen en sokken kom ik vier uur later weer bij de auto. Net op tijd, de lucht was uren geleden al totaal dichtgetrokken en de eerste sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden…

Het plan was oorspronkelijk om de volgende dag door te rijden naar Moab, maar aangezien ik toch een National Park jaarpas had gekocht, besloot ik een tussenstop in Capitol Reef te maken. De 120 miles kostten me drieënhalf uur, vanwege de totaal besneeuwde wegen…

Capitol Reef zelf viel me tegen, maar was een prima tussenstop. De aankomende dagen maar eens kijken wat Moab te bieden heeft! Vandaag een voorproefje Arches gehad, morgen meer!

 

10 Responses to The Journey Continues…

 1. Erik says:

  Mooie benchmark..knijpen in het stuur..haha..foto’s zien er goed uit

 2. David says:

  wow!! ziet er echt schitterend uit! goed bezig enzo!

 3. Roman says:

  Hee Enzo

  soms doet autorijden dan ook meer pijn aan je vingers dan hard klimmen. Zolang het niet andersom is zou ik me niet zo ongerust maken ;-)

  Veel plezier

  roman

 4. mirjam says:

  troost je, hier in Bleau is ook alles onder de sneeuw…..mooi

 5. Enzo says:

  haha, precies, autorijden is niet echt bevordelijk voor de lichamelijke gesteldheid, zeker niet met die afstanden hier…

 6. jessica says:

  hoi enzo, ook heel nederland ligt onder een dik pak sneeuw, het is prachtig.Veel plezier, eet maar een grote kalkoen met de kerst! Veel groeten van Jessica

 7. Janet says:

  hallo enzo,
  Je kent me niet maar wil toch even reageren.
  prachtige website. Veel plezier

 8. mebius says:

  moi enzo.
  Die janet is mijn buurvrouw en heeft me geholpen om dit te begrijpen.
  ik volg alles en heb in de gaten dat je het erg naar je zin hebt.
  veel plezier verder, geniet er van

  Mebius.

 9. Marijn says:

  Mirjam, ligt er nu nog steeds veel sneeuw in Bleau?
  Wij gaan morgen, ik hoop wel te kunnen klimmen.
  We zitten trouwens vlak bij jullie, in Bourron marlotte, daar hebben we een gite.

  Enzo, jij nog veel plezier!

  Marijn

 10. mirjam says:

  niet te best weer… in ieder geval welkom bij ons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *