Utah & Arizona

On 26/12/2010, in blog, by Enzo

Bijna twee weken alleen ‘on the road’, heel veel kilometers, vette plekken, bizarre overnachtingen… Weggaan uit Bishop was gek, maar gelukkig maakte het gekke gevoel van alleen zijn snel plaats voor een gevoel van ultieme vrijheid. Staan en vooral gaan wanneer het me beviel, het touren over de oneindige lege wegen, mobiele telefoons met weinig bereik en vooral ook lege parken! Het is duidelijk off-season, terwijl de winter zo mooi kan zijn! Het vinden van goede slaapplekken, het douchen in stroompjes en in de invalidentoiletten van de visitor centers is echter voorbij. Het is tijd voor Vegas! Tijd om weer wat vrienden uit Yosemite en Bishop te zien, tijd om weer wat te klimmen – en natuurlijk de stad uit te checken :)

The Delicate Arch in Arches National Park, helaas niet met sunset…

Canyonlands National Park

Bivy in Moab en de cracks in Indian Creek, helaas had ik m’n rack niet mee ;)

Lake Powell en bivy in Page (Walmart, goede tip uit Bishop!)

Antelope Canyon, alleen toegankelijk met een tour, maar dat was het zeker waard!

Zoals ze hier zeggen: ‘Sometimes you just gotta say fuck it.’ Ondanks de waarschuwingen om NIET in een dag te proberen naar de Colorado River en terug te lopen, kon ik het niet laten – ok, was een pittig tochtje :)

 

One Response to Utah & Arizona

  1. Erik says:

    Ahhh ziet er goed uit..have fun in Vegas..en je weet..What happens in vegas stays in vegas :D..grt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *