Nieuw ritme

On 06/09/2019, in blog, by Enzo

Op 30 mei werd Yume geboren. De afgelopen maanden waren druk, maar vooral heel erg leuk. Klimmen stond op een laag pitje, maar ik miste het totaal niet. De eerste zes weken na de geboorte nam ik meteen m’n zomerstop. Sinds half juli lukt het weer om twee of drie keer per week naar de hal te gaan. Yume mee en om de beurt snel een rondje klimmen.

In de laatste week van Sanne’s verlof nemen we ‘m voor het eerst mee naar Bleau. Het is iedere dag boven de dertig graden – pittig voor de heenreis, we hebben geen airco – maar eenmaal in het bos trekt Yume het prima. Lekker in z’n blote bast slapen tussen de boulders, een beetje lachen met Mirjam en ‘trainen’ met Ima en Colum, die voor twee weken in Europa zijn.

Handjes genoeg dus, dit keer. Ben benieuwd hoe het is als we straks met z’n drieën in Bleau zijn. Gelukkig gaat zelfstandig slapen steeds beter, maar echt mobiel zijn we niet meer. En ook het tempo ligt vast wat lager. Dat wordt vooral projecten, verwacht ik.

Rondje classics voor Colum, hier Duroxmanie.
Handjes genoeg!
Sanne’s buikspieren doen het weer een beetje. Twee kleine 7a’s gaan mee naar huis. Mirjam zorgt ondertussen voor Yume in de koelte van het dak van Eléphant Ouest.
Even poetsen.
Veel te heet voor 7c’s. Gelukkig zijn we er in oktober, november en december weer.