Red Rocks

On 02/01/2011, in blog, by Enzo

Vier klimdagen, twee rustdagen, inmiddels bijna een week in Red Rocks. De kwaliteit van de rots valt me wederom wat tegen, maar er zijn zeker een paar mooie lijnen die ik nog wil klimmen! Helaas valt m’n vinger ook wat tegen… De eerste dag was ik zo gemotiveerd om weer te klimmen, dat ik het misschien niet voelde of niet wilde voelen, maar op dag twee begon het toch wat te zeuren. Gelukkig kan ik klimmen, een beetje tape doet wonderen, alhoewel ik voorzichtig moet zijn…

$500 V8 at Kraft Boulders

Windy Canyon – 20 min dirtroad, 30 min lopen, maar vette nieuwe lijnen. Links Jacob in Mas Mu V6. Rechts Paul in The Lion’s Share V9.

Kraft Boulders, links Bubble Butt V7, een van de weinige boulders met mooie slopers. Rechts Craig in Spook Eyes V5.

New Years Eve at The Strip

 

3 Responses to Red Rocks

 1. Victor says:

  Vanuit mn bed in de F1 in Morret, kan ik je melden dat het vandaag eindelijk niet 100% vochtig is….
  Gister en eergister wel heerlijk geklommen. Aan aflopers hier echt geen gebrek!

 2. Erik says:

  Lieve Enzo..in het vervolg niet meer van die grote foto’s plaatsen..liggend in de F1 in Moret heeft mijn phone het moeilijk met de weergave hiervan..Gelieve hier rekening mee te houden in het vervolg..grt Erik

 3. Enzo says:

  haha, ondertussen zullen jullie wel in de auto terug naar huis zitten. Jammer van het weer, maar goed dat er in ieder geval geklommen kon worden. Ik dacht dat het wel goed zou zijn, aan Paultje’s ticklist te zien….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *