MRT2022

On 19/03/2022, in blog, by Enzo

De afgelopen twee jaar hebben we maart in Bleau gemist, door de coronarestricties. Nu kan het weer. En zoals ik ook in gedachten had: maart is een goede maand. Het is zonnig, maar nog koel. En de oostenwind zorgt voor topwrijving. 


Allereerst wil ik terug naar Couronne de Mousse. Op onze eerste dag probeer ik het samen met Jesse. Dat werkt motiverend! Helaas kunnen we allebei één pas net niet maken. Als ik de volgende dag terug kom, lukt het me de pas nog steeds niet zelf. Wel met een heel klein duwtje, dus ik houd hoop. Na een rustdag weer terug. En jawel, op dag drie in de boulder lukt me ook de laatste ontbrekende pas. Alles achter elkaar zit er die dag niet meer in. Ik ben snel leeg, doordat de passen zo maximaal zijn voor me.

Couronne de Mousse – voor de volgende keer


Sanne heeft ondertussen Pinchy Way en Double Gaston afgemaakt en haar zinnen gezet op Macronavirus. Ik besluit Couronne even te laten voor wat ‘ie is, omdat het anders wel erg veel wachten wordt, terwijl het weer zo goed is. Een volgende trip fris terug lijkt me verstandiger. En de rest van de week inzetten op iets anders. Dat wordt Papillon. Ik had er langer geleden al vaker in gewerkt, maar begreep de draai om de kant nooit. Dit keer voel ik het ineens wel. En zodra alle passen zijn gelukt, weet ik dat ik het vandaag moet kunnen afmaken. Het kost me nog een aantal pogingen – en een metertje diep in het rood – maar het lukt. Toch fijn om ook iets af te maken in de goede condities!

Succes in Papillon
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *