Partage

On 30/11/2016, in blog, by Enzo

Een van dé king lines van het bos; imponerend, hoog en hard. Een boulder waarin balans, precisie, lichaamspositionering en kracht samen komen. En als je het helemaal goed doet, voelt het niet eens zo moeilijk. Precies wat boulderen in Bleau zo mooi maakt!

De afgelopen twee maanden reed ik acht keer naar Buthiers. Drie keer waren de condities goed. Twee keer was de boulder nat. En meer dan eens werkte ik erin met slechte condities. Dat heeft toch z’n vruchten afgeworpen.

Als we op vrijdag naar buiten kijken is het zwaar bewolkt. Geen Partage-dag…. Gelukkig gaat L’Enfer des Zombies snel. Een verplicht nummertje van de lijst. De regen van die avond zorgt ervoor dat alles op zaterdag nat is. Zonder wind droogt er niks… Zondag begint mistig, maar het is kouder dan de dagen ervoor. Daardoor heb ik goede hoop.

En jawel, het vochtige dalletje van Partage is droog! Na twee pogingen realiseer ik me dat de condities toch beter kunnen. Ik verdring de gedachte weer; dat is een te makkelijk excuus. Ik weet dat ik ‘t kan. En dat ik succes moet afdwingen.

Waar ik tijdens het uitwerken van de top nog zipte na de tweede pas, blijft m´n voet nu staan. Omhoog komen, de sloper en dan het gat. Ik heb zelfs over. Voorzichtig doorschuifelen en dan de bak! Project in de pocket.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *