Partage again…

On 02/11/2016, in blog, by Enzo

Partage afmaken. Dat was het doel voor afgelopen weekend. Op vrijdag spreek ik af met Conor. De condities zijn niet optimaal, maar al snel maak ik alle passen weer. En met een klein duwtje door de eerste pas klim ik zelf tot de zijgreep helemaal bovenin. Uitklimmen kon wel, maar door de slechte condities zet ik nog even niet door. Dat doe ik in de poging wel!

schermafbeelding-2016-10-30-om-20-27-24

Ik moet hard persen en mis de tweede pas op een haar na. Zelfde highpoint als de vorige keer. Ik besluit te stoppen en de volgende dag terug te komen. De condities kunnen veel beter.

Dat zijn ze helaas niet, de volgende dag. Weer hetzelfde highpoint, maar met veel meer moeite. Als ik voor de tweede keer van het beginrandje klap, weet ik dat ik moet stoppen. Ik had maar één doel voor ogen, dus weet niet zo goed wat ik wil doen… Bart en Dennis zijn bij Enfer des Zombies. Ik heb niet z­­­o’n zin in de boulder, maar samen klimmen is leuker dan alleen. Dus toch maar erheen, half gemotiveerd. Na twee uur vind Dennis de methode. Bart klimt ‘m daarna snel. Mij lukt het niet.

Op zondag is het strak blauw. Weer met goede moed naar Buthiers. Bart en Dennis zijn er ook. Maar al bij het opwarmen voelen we nattigheid. Ook Partage is klam. Na twee pogingen weet ik genoeg: toch maar Zombies afmaken. Ik vind het moeilijk om m’n focus te verleggen. Het voelt als een troostprijs, waarvoor ik niet écht gemotiveerd ben. Toch wordt het een lange sessie. Het lukt op een haar na niet, maar het maakt me niet heel veel uit. Ik maak ‘m nog wel eens af. De volgende keer in ieder geval eerst weer Partage.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *