Joe’s update

On 09/03/2011, in blog, by Enzo

Het seizoen in Joe’s is net begonnen; veel klimmers zijn er niet en er ligt nog veel sneeuw. Ondanks een paar slechte dagen – meer sneeuw, later regen – droogt het hier relatief snel op, wat gister leidde tot een van m’n beste klimdagen van de trip; na twee eerdere sessies kon ik Ghost King, m’n tiende US acht (V11) afmaken. Daarnaast klom ik een hele mooie 9 en 10! M’n motivatie is er weer! Het zandsteen doet me goed. Hier en daar een mooie sloper… Ouderwets last van m’n aanhechtingen… Genieten!

Gelukkig ben ik niet meer alleen. Paul heeft werk te doen in Joe’s (Black Lung), maar ook tijd om me rond te leiden, nice – aangezien de topo’s misschien maar de helft van de boulders bevatten!

 

One Response to Joe’s update

  1. […] is nog steeds goed bezig, nu in Joe’s Valley. Daar klom hij met Ghost King zijn tiende US acht (V11)! En het staat ook […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *