FA @ Dame Jouanne

On 01/10/2010, in blog, tripreports, by Enzo

Een paar nieuwe lijnen op Dame Jouanne! Naast ‘Bleau is my Beach’ en een vooralsnog naamloze boeg in ongeveer dezelfde moeilijkheidsgraad, staat er nog iets moois te gebeuren! Een kant, nu in de volksmond THE ARETE genoemd – maar er wordt vast een betere naam gevonden –  moeilijk, morpho, maar vooral zeer expo! Toprope is hij al beklommen, maar ‘t wordt vast en zeker binnenkort geopend!

 

3 Responses to FA @ Dame Jouanne

 1. grubber says:

  wow, mooi weer hoor!
  misschien een aanwijzing waar de boeg ligt? ga over 2 weken, en wil wel een kijkje nemen, ziet er gaaf uit..

  thnx!

 2. Enzo says:

  Mmm, uit m’n hoofd – heb geen topo’s hier liggen – op het blok links van 21 zwart, en dan iets de helling op. Ik denk dat het blok staat ingetekend in de 7+8. En er zit volgens mij een rode traverse met bakken op… Maarrr, als ik je een tip mag geven, het boegje is best aardig (en fysiek! en morpho!), maar er zijn mooiere lijnen in de buurt; ga bijvoorbeeld eens naar Rababoum! Ligt vlak onder Oasis op Maunoury! Wel een paar pads en een spotter mee ;)

 3. grubber says:

  rababoum staat ook op de lijst, zeker na de video :)
  bedankt in elk geval, zo’n herkenbaar boegje moet te vinden zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *