2/10

On 31/01/2016, in blog, by Enzo

Tien dagen Bleau met ontzettend veel nattigheid en twee goede dagen. Sanne heeft er ééntje – de maandag – en klimt Crazy Horse. Op donderdagavond neemt ze de Thalys terug om op vrijdag te werken. Ik blijf en kan de tweede goede dag meepikken. De vrijdag. Op maandag probeerde ik de zitstart van Merry Christmas. Die blijft de hele week in m’n hoofd zitten. Gelukkig krijg ik nog een kans. Ik weet dat ’t moet kunnen, maar ben bang voor het scherpe greepje met rechts. Als ik te wild zwaai en vervolgens mis, is de kans groot dat ik m’n wijsvinger niet heel terugkrijg. Dan is het over…

 

2 Responses to 2/10

  1. Ties says:

    Die wil ik ook wel doen!

  2. Enzo says:

    Ja! Wanneer kom je weer? In het voorjaar? Quin mee :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *