A muerte?

On 12/04/2010, in blog, by Enzo

Interviewen, coderen, analyseren en schrijven aan m’n scriptie zijn de dingen die ik op dit moment voornamelijk aan m’n hoofd heb. Ik zou deze tijd echter niet zo gemotiveerd doorkomen als ik niet kon uitkijken naar de leuke dingen die ik daarnaast nog kan doen. De ultieme stok achter de deur is natuurlijk China – dat toch wel snel dichterbij komt – maar voor die tijd wil ik zeker nog een paar keer in Bleau kijken. Welke boulders ik wil gaan proberen weet ik nog niet zo goed, maar ik had in ieder geval gedacht  Surplomb de la Mee weer eens te gaan proberen. Helaas gaat dat plan niet door, want ik lees net dat er een greep is uitgebroken… Mmm, zonde…

M’n eerst volgende tripje is voor de verandering geen bouldertrip. Over anderhalve week ga ik drie dagen bij Timo op bezoek in Barcelona! Twee of drie dagen touwklimmen – waarschijnlijk Siurana – is voor de verandering ook wel weer eens leuk! Hoewel dat Spaanse A muerte misschien niet helemaal is weggelegd voor mijn boulder-fitheid, ben ik benieuwd hoe het zal gaan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *