It’s time!

On 11/02/2010, in blog, by Enzo

Na vier weken onderbreking – maar waarin ik volgens mij maar één goed weekend heb gemist – is het morgen weer tijd om terug te gaan naar het bos! Door het vele slechte weer ben ik de afgelopen weken goed opgeschoten met m’n scriptie en is de motivatie om weer te gaan alleen maar groter geworden! De voorspellingen zien er redelijk uit; koud, alleen ben ik bang voor sneeuw… In ieder geval ben ik klaar om m’n laatste seizoensdoel af te maken! Tijdens het studeren dwalen m’n gedachten wel eens af: Hoge hak links, rechts haken, de boeg bijpakken… Dat wordt mijn methode! Maar dan weet ik het niet nog zeker… Of toch wel? Optikken, voet op de voorkant en top? Of misschien kan ik wel met een hak bij de top… Ik heb in ieder geval het gevoel dat het moet kunnen! Trouwens, over boegen gesproken, in deze boeg zou ik ook graag eens willen werken… Wie weet aankomende week!


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *