FA “Bleau is my Beach”

On 29/09/2010, in blog, tripreports, by Enzo

De laatste week werd er op Dame Jouanne aardig wat gepoetst door de heren Bleausards. In het begin van de week nodigt Gérald me uit om mee te komen projecten in een vers gepoetst project vlakbij Angle Parfait. De lijn lijkt mij wel te liggen; een zitstart en verre passen aan microrandjes met redelijke treden. Na vijf passen is de moeilijkheid over en sjouw je nog een meter of zes over vijfdegraads terrein uit.

De passen lukken me snel, maar de eerste keer dat ik alle passen maak durf ik niet uit te klimmen. Na een grondige inspectie vanaf de top durf ik het de tweede keer wel. M’n eerste FA! Dat voelde niet zo moeilijk! Ik stel 7a+ voor, maar in de eerste instantie nemen de Fransen me niet serieus. Voor Tony voelt het aan als 8a… Gérald komt dichtbij, maar doet het net niet… Ook hij denkt minimaal aan 7b…

Omdat Gérald de lijn poetste, en ook zeer dichtbij kwam, heeft hij natuurlijk ook recht op de credits van het openen. Vanochtend vroeg, de top van Dame Jouanne nog in de mist, wist ook hij “Bleau is my Beach” te klimmen. Met als voorstel 7b zou er volgens hem niemand zijn die het zal afwaarderen… Ik ben benieuwd…

 

One Response to FA “Bleau is my Beach”

  1. Wouter says:

    yo dude, proficiat!!
    maakt niets uit wie de credits heeft, als hij maar bleau is my beach heet! Vet ding, ziet er goed uit… beetje sandbaggen kan geen kwaad he

    gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *