l’Histoire de Déforestation ll

On 27/09/2010, in blog, tripreports, by Enzo

Een dag na de Bérézina-check sta ik weer in Cuvier. Ditmaal met Victor, Wouter, Ima, Renske en Erik. Victor wil naar Imothep en dat stimuleer ik graag! Z’n sessie gaat goed. Ondertussen loop ik warm voor Imo 2.0, maar net als we besluiten naar Cassepot te rijden, begint het te regenen… Ondertussen weet ik hoe kansloos een natte Déforestation is, dus het plan wordt gewijzigd. Apremont droogt vast snel en ik wil Extra Balle graag nog eens afmaken.

Als echte woudlopers lopen we weer eens vakkundig verkeerd en stampen we met vier pads een mooi rondje door het in opkomst zijnde herfstbos. Uiteindelijk vinden we het bolletje, maar nog voordat we een poging kunnen doen begint de regen opnieuw. Snel dekken we het hele blok af en wachten anderhalf uur… Gelukkig werd zowel het lopen als het wachten beloond en kunnen we ‘m allebei snel klimmen.

De volgende dag, de vijfde voor Déforestation. Het weer is perfect en de slopers voelen beter dan ooit! Opwarmen, pads eronder en pogingen schieten; binnen een half uur is het raak, alhoewel het veel moeite kostte! Blijdschap en opluchting. Nu kan ik het bos in ieder geval gerust voor een half jaar achterlaten. Redenen om terug te komen heb ik toch genoeg!

 

4 Responses to l’Histoire de Déforestation ll

 1. Erik says:

  Yeah..mooie filmpjes..en..niet te vergeten..het juiste shirt, bij de beklimming..

 2. Mira says:

  Weer een vet filmpje, Enzo!
  Goed om te zien dat mijn crashpads regelmatig gebruikt worden….

 3. Tom says:

  Super chill, maar hoe maak je nu die bosloop shots?

  Heenlopen > camera neerzetten > teruglopen > heenlopen ? ( en natuurlijk andersom bij de wegloop shots ).

 4. Enzo says:

  Let goed op het allerlaatste shot van Extra Balle ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *