Zomer 2010

On 01/09/2010, in blog, tripreports, by Enzo

Na de foto-updates uit China was het een tijdje stil hier. Het grootste deel van de maand augustus spendeerde ik in Céüse en genietend van het Franse leven probeerde ik ondertussen wat fitheid op te bouwen. De laatste keer plastic was maanden geleden en in China had het klimmen vanzelfsprekend op een laag pitje gestaan. De motivatie om echt harde routes te klimmen was er echter niet en verdween zelfs helemaal toen ik de eerste dag onder de rots aankwam. Te veel te fanatieke mensen en voor mijn gevoel nèt wat te veel mensen die nèt wat te graag wilden, leidde ertoe dat ik voor Céüse-begrippen (niet het multipitchgebied bij uitstek) vaak naar de rustigere delen van de wand wilde, om te genieten en te ontspannen in de iets grotere wanden en daarbij toch de nodige meters kon maken… Geen spannende verhalen, wel goed vermaakt:

Met hopelijk genoeg klimmeters in m’n armen begin ik nu weer met boulderen. Nog een week of zes hal-plastic en Bleau-zandsteen trekken en dan is het half oktober tijd om eens te kijken wat de VS te bieden hebben!

 

2 Responses to Zomer 2010

  1. mira says:

    Hee Enzo, mooi filmpje weer! Zo te zien was het heel gezellig in Ceüse…

  2. Tom says:

    Mooie foto’s, wanneer begint het bleau seizoen eigenlijk weer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *