15 days in Font – The highlights

On 18/05/2010, in tripreports, by Enzo

Bleau 1-15 mei 2010 – Ruim twee weken Bleau; weinig klimmen, veel scriptie. Heb wel even genoeg getypt de afgelopen weken, dus geen uitgebreid tripreport dit keer. De scriptie is goed opgeschoten, deze week kan ik m’n conceptversie afschrijven. Het klimmen tussen het schrijven door ging niet slecht, maar wel merkte ik dat m’n hoofd meer in de scriptie- dan in de klimmode stond. Desondanks heb ik een paar hele gave lijnen kunnen klimmen! Een korte samenvatting in de vorm van een filmpje met de highlights:

 

8 Responses to 15 days in Font – The highlights

 1. David says:

  top filmpje Enzo! niceee

 2. Renske says:

  Vet filmpje!!! Je houdt van hoge boulders hè ;)?!

 3. Enzo says:

  Yes, van hoge boulders en van timelapses ;)
  Je techniek komt van pas david :)

 4. Ties says:

  Fantastisch.

 5. Erik says:

  Niceee..komend weekend nog hoge plannen?.Tot zaterdag ofzo..

 6. Victor says:

  lekker bezig!

 7. Ollie & Momo says:

  Hoi Enzo!
  Met zulke leuke filmpjes krijgen we zin in boulderen ipv. routes ;-)
  Have Fun!
  Ollie & Momo

 8. […] rustige plek nodig waar je je goed kunt concentreren. Enzo vond die in Fontainebleau. Tijd voor een tripreport had hij tussen het schrijven en klimmen niet, maar wel voor het monteren van onderstaand […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *