2×4

On 14/12/2015, in blog, by Enzo

Na het weekend van Tailleur ging ik nog twee keer. Twee weken geleden vier dagen en vorig weekend, ook vier dagen. Beide keren zagen de voorspellingen er niet heel lekker uit. Twee weken geleden was het mistig en daarna warm met af en toe een bui. Ima’s laatste keer Bleau voordat ze vorige week voor negen maanden naar Noord-Amerika vertrok.

Gelukkig kunnen we iedere dag wel íets doen. Ik klim nog een klein oud projectje, Petit Tas Petit. Eén van de snelst drogende boulders van het bos… Ima probeert nog een paar zevens en klimt een paar zessen. Gelukkig kan ze in de VS op betere condities rekenen..!

La Grande Évasion. Met het slechte weer moet Ima goed zoeken naar motivatie. Maar als de boulder echt mooi is, lukt dat wel.

Ondanks de matige voorspellingen hadden we vorige week vier mooie dagen. M’n vierde weekend op rij. Ik begon een beetje moe te worden van het ritme; werken, rijden, drie of vier dagen klimmen, terugrijden, werken… Ik had niet echt rust gehad en dat begon ik te merken. Ubik ging ik daarom niet proberen. Maar gelukkig won de motivatie om te klimmen het toch van de vermoeidheid. In Apremont (voornamelijk Désert) klimmen we een boel nieuwe zevens. Tot 7c gaat het allemaal vrij snel en dat is altijd lekker. Sanne neemt er ook weer vier mee naar huis.

Endorphines, een van de vele nieuwe boulders in Apremont Désert.

Desquamations Polygonales in Butte aux Dames. Een hele mooie nieuwe!

Nog steeds geen winter… Le Best Of. Geopend als 8a. Eerder 7b?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *