Southern Grampians

On 28/04/2014, in blog, by Enzo

Het ziet ernaar uit dat de gebieden rondom Mount Stapylton (Northern Grampians) de komende maanden niet open gaan. Maar gelukkig kwamen we via Ben in contact met Matt en Vanessa. Precies de mensen die we nodig hadden! Een paar jaar geleden verhuisden ze vanuit Nieuw Zeeland naar Melbourne om dichter bij de Grampians te wonen. En de afgelopen week lieten ze ons meerdere gebieden in het zuidelijk deel van hun ‘thuisgebied’ zien. Daarnaast werkte ik verder in Cherry Picking v13. Dat zou toch ook wel heel leuk zijn…

64De hele week al circuleerden er geruchten over de mogelijke opening van de Northern Grampians. Maar helaas… Waarschijnlijk moeten we het de komende maand doen met het zuiden. En daar zijn we ook niet meer alleen!

65Boulderen rondom Mount Fox. Een redelijke aanloop en wat zoeken, maar dan vind je wél fantastische blokken! Sanne probeert Kant Touch This V8.

66De Cave of Man Hands als vervanging voor de Hollow Mountain Cave. Hier neem je waarderingen echter met een korreltje zout. Sanne klimt Cold Hands, Cold Heart V9 (in Bleau 7a+).

67Ook in de Cave: Dos Manos V11 (in Bleau 7c/7c+).

68Nog meer Cave (een regendagje). Matt in Hand Solo.

69Ben is ook wel benieuwd naar de boulders in het zuiden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *