Werkweek

On 27/11/2013, in blog, by Enzo

Wat een geluk, ik kan klimmen! Geen 6b’s, zonder m’n linker been. Nee. Afgelopen week werkte ik in Ubik en L’Apparemment. Projecten op m’n eigen niveau, zonder dat ik daarmee m’n hamstring belast. Ik kwam thuis met lege handen, maar het werken was heerlijk! Twee sessies in L’Apparemment leverde helaas geen progressie op. Maar het blijft een mooi winterproject. Op de eerste zonnige dag van de week probeerde ik Ubik. De eerste pas had ik nog nooit gemaakt, maar nu leverde die geen problemen op. Niet voor m’n linker been en niet voor m’n pols, zoals jaren geleden. De progressie gaf me energie. Iedere poging ging beter. Totdat ik bijna een seconde aan de tweede sloper bleef hangen. De laatste dag kwam ik terug om ‘m af te maken. Dat lukte nét niet. De sessie was lang en m’n huid werd dun… Nu werk ik een week in Nederland, maar volgende week ga ik terug. Weer 10 dagen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *