Quelques Passages Sympas…

On 03/04/2012, in blog, tripreports, by Enzo

Maart; twee lange ‘weekenden’ in het bos. Het eerste begin maart, het tweede eind maart. Het eerste weekend temperaturen tegen de twintig graden, het tweede weekend ver daarboven. Het eerste weekend probeer ik te moeilijke boulders en lukt bijna niets. Sanne popt de ene zeven na de andere. Het tweede weekend stel ik m’n plannen bij en heb ik vier mooie zevens op m’n lijstje staan. Die lukken allemaal! Ook Victor tikt aardig wat boulders van z’n projectenlijst! Mooie dagen in een fijn voorjaarsbos!

 

3 Responses to Quelques Passages Sympas…

  1. […] Passages Sympas… van Enzo Nahumury op vimeo. Bericht op enzonahumury.nl. Plaats een reactieWant to join the discussion? Feel free to […]

  2. roman says:

    Vet filmpje!

  3. Ron says:

    Sterke dochter knap hoor! Van wie heb je dat?:^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *