Boulderen vs. Scriptie

On 13/02/2010, in blog, by Enzo

Boulderen is als kwalitatief onderzoek. Soms raak je het overzicht even volledig kwijt en is het onduidelijk wat je precies aan het doen bent: het doordringen tot de kern van je materiaal en het formuleren van overkoepelende concepten… De volgorde van bewegingen en de precisie van je lichaamspositie… Het lijkt kansloos, maar je weet dat na enig puzzelen alles op z’n plek valt. Blijdschap. Een vreugdekreet op het blok of slechts een glimlach in de computerruimte op de uni…

Echter weinig vreugdekreten in het bos vandaag… Er kon geklommen worden, maar door de vele sneeuw waren de meeste boulders niet (uit) te klimmen… Aan m’n scriptie kan ik altijd verder werken, maar hopelijk blijft het niet bij gepuzzel op papier deze week!

 

One Response to Boulderen vs. Scriptie

  1. marijn says:

    Yo Enzo,

    moeten we al komen of is het beter nog even te wachten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *